LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003


Zpět


Odborné vzdělávání pracovníků v oblasti výstavby potrubních systémů pro přepravu nebezpečných a hořlavých medií

Číslo projektu 0346
Příjemce Asociace stavitelů plynovodů a produktovodů
Celková výše finanční podpory 3 652 248

Vybudování a zavedení trvalého systému periodického odborného vzdělávání pracovníků podnikatelských subjektů z území hlavního města Prahy, podnikajících v oblasti výstavby, oprav a rekonstrukcí potrubních systémů pro přepravu nebezpečných a hořlavých médií, s cílem dosáhnout jejich vysoké adaptability a konkurenceschopnosti s přihlédnutím k vysoké úrovni bezpečnosti práce a ochrany zdraví a životního prostředí. S ohledem na požadavky na vysokou specializaci a odborné zaměření jak školitelů, tak školených nelze tento vzdělávací systém získat jiným způsobem. Tomu odpovídá i výběr partnerů participujících na projektu. Hlavními aktivitami projektu budou odborné semináře a kurzy, Činnosti jsou v projektu řazeny formou těchto postupných kroků:
a) analýza potřeb cílové skupiny
b) příprava podkladů a učebních materiálů pro vývoj modulů odborného školení
c) tvorba modulů odborného školení
d) realizace odborného školení
   da) příprava školení - zajištění prostor, vybavení učební technikou a učebními pomůckami, zajištění lektorů
   db) provedení školicích kurzů ve dvou etapách -podle pracovních cyklů účastníků je nezbytné směrovat kurzy do zimních měsíců, projekt využívá měsíce leden až březen v letech 2007 a 2008
e) po každém učebním běhu bude provedeno komplexní vyhodnocení. Učební osnovy kurzů budou aktualizovány a bude upravena dodávka učebních materiálů.
Podle pravidel dotačního titulu se poskytování podpory z rozpočetu projektu bude řídit mechanizmem podpory "de minimis".