LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003


Zpět


Odborné vzdělávání bezpečnostních pracovníků

Číslo projektu 0332
Příjemce Trivis, a.s.
Celková výše finanční podpory 3 490 280

Projekt je iniciován absencí uceleného systému odborného vzdělávání všech kategorií bezpečnostních pracovníků /fyzické ostrahy, systému centralizované ochrany, revírních hlídek, převozu cenností, detektivů, osobních strážců, technických a dalších specialistů/ s důrazem na kvalitu závaznost základních standardů poskytovaných služeb právnickým i fyzickým osobám. Konkrétně reaguje na dopady dlouhodobě podceňované a odmítané koncepce učící se organizace /včetně rizik, hrozeb z neznalosti a profesního selhání z nedbalosti/ a malou ochotu aplikovat prověřené postupy ostatních států EU v oblasti bezpečnostního průmyslu. Koncepce projektu vychází z praxí ověřených poznatků, že nezbytným předpokladem získání a udržení zakázek je profesionálně připravený, morálně a odborně způsobilý specialista /především preventista a garant/. Pokud získání zakázky ve výběrových řízeních /nejen zahraničních/ je stále více podmíněno kvalitou, spolehlivostí a nabídkou komplexních služeb na profesionální úrovni, nelze si představit další perspektivu firem zvláště v Praze bez odborného vzdělávání. Projekt je zaměřen především na zaměstnance všech kategorií na základních pracovních pozicích a jejich zaměstnavatele - školitele.. Je plně využitelný i pro OSVČ a přípravu specialistů v oblasti prevence kriminality a krizového řízení.
Účastníci projektu - zaměstnanci - dokáží profesionálně zvládnout nestandardní, zátěžové situace, minimalizovat hrozby, rizika, profesní selhání a budou připraveni na konkrétní projevy agresivity, kriminality a společensky nežádoucí jednání. Zaměstnavatelé - školitelé - budou schopni srozumitelně, efektivně a účinně aplikovat obecné poznatky řízení, zásady marketinku, obchodních aktivit a vzdělávání dospělých v podmínkách své firmy.
Ucelený vzdělávací projekt /včetně tvorby internetových stránek, audiovizuálních pomůcek a praktických učebních a vzorových manuálů/ bude předložen k akreditaci Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy ČR.