LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003


Zpět


Vzdělávací kurzy zaměřené na oblast projektového poradenství, zpracování projektů a projektového managementu

Číslo projektu 0315
Příjemce Klub personalistů ČR
Celková výše finanční podpory 4 600 000

Hlavním cílem projektu je vytvořit fungující systém spolupráce malých a velkých firem na území hl. m. Prahy přispívající výrazně ke zvýšení jejich konkurenceschopnosti a adaptability. Tento systém zakotví podporu MSP jako trvalou součást aktivit Klubu personalistu CR a jeho servisu podnikatelské sféře. Tím umožní MSP trvalý přístup k odborným znalostem a dovednostem, pomůže prosadit strategický a koncepční přístup k lidským zdrojům, zvýšit etiku podnikání, úroveň podnikové kultury i úroveň znalostí a dovedností zaměstnanců podniku v oblasti IT.
Projekt má dvě klíčové aktivity:

  1. Vytvoření systému spolupráce malých a velkých firem který bude zabezpečován Klubem personalistu CR: Bude ustaven tým 20 konzultantu Klubu personalistu CR z odborníku z minimálně 4 velkých podniku, který projde odbornou průpravou.Členové týmu po seznámení se s problematikou MSP vypracují obsahové zaměření seminářů a konzultací pro MSP, a to v oblastech strategické řízení firmy, marketing, konkurenceschopnost a řízení lidských zdrojů v celkem 10 tématických modulech.
  2. Pilotní ověření obsahu spolupráce malých a velkých firem bude uskutečněno tak, že každý modul bude realizován formou semináře a navazující skupinové konzultace (po 1 dnu). V rámci pilotního ověření bude uskutečněno celkem 40 semináru a konzultací tak, aby každý modul byl ověřen dvakrát, tj. u dvou skupin MSP.
    Cílovými skupinami jsou:
  1. Zaměstnavatelé (zejména malí a střední podnikatelé)
  2. Zaměstnanci MSP - jejich řídící i výkonní pracovníci z celého spektra oboru činnosti.
  3. Profesní sdružení - Klub personalistu CR, kterému projekt pomůže výrazně zkvalitnit poskytované služby zejména MSP tím, že bude propracován obsah aktivit odpovídající lépe potřebám MSP a bude vytvořen a vyškolen stálý tým lektoru a konzultantu obeznámený podrobně s problematikou MSP.