LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003


Zpět


Program předávání zkušeností mezi malými a velkými podniky v oblasti rozvoje lidských zdrojů

Číslo projektu 0384
Příjemce Agentura MotivP, s.r.o.
Celková výše finanční podpory 2 925 720

Hlavním smyslem projektu je přispět k setkávání a výměně zkušeností a příkladů "best practices" v oblasti rozvoje lidských zdrojů mezi malými, středními a velkými podniky. Projekt předkládá program, do něhož budou zapojeni jednatelé, manažeři, personalisté a další zástupci sta pražských podniků, kteří se v jeho průběhu účastní pravidelných setkání. Každé setkání je zaměřeno na určitou oblast rozvoje lidských zdrojů ve firmách.
Součástí projektu je také vybudování elektronického portálu, který bude v průběhu projektu i po jeho skončení sloužit účastníkům programu i široké veřejnosti jako fórum pro předávání a sdílení zkušeností v oblasti lidských zdrojů. V rámci projektu bude účastníkům umožněno realizovat pod odborným vedením "firemní projekt", tj. za použití poznatků získaných v průběhu programu realizovat ve vlastním podniku změnu, která povede ke zvýšení konkurenceschopnosti daného podniku.
Program předávání zkušeností přispěje ke spolupráci malých, středních a velkých podniků a rovněž ke zvyšování konkurenceschopnosti malých a středních podniků na území hl. m. Prahy.
V projektu bude uplatňován režim veřejné podpory formou de minimis.