LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003


Zpět


HR servis - Podpora lidských zdrojů

Číslo projektu 0359
Příjemce Evropský kariérní institut-EKI
Celková výše finanční podpory 4 322 060

Projekt směřuje do oblasti práce s lidskými zdroji a kariérového poradenství. Je zaměřen na podporu malých a středních podnikatelských subjektů jakožto zaměstnavatelů i jednotlivých zaměstnanců a osob samostatně výdělečně činných. Velmi užitečným se může stát zejména pro nově vznikající a začínající menší firmy i ty, které v konkurenci uspěly a začínají zvažovat své rozšíření. Důvodem realizace projektu je využít konkrétních poznatků i zkušeností z oblasti personalistiky a aplikované psychologie (psychologie osobnosti, motivace, psychologie práce, psychologické profesní diagnostiky, pedagogické psychologie, sociální psychologie) a přiblížit je všem těm, kteří mají zájem o kvalitní a dlouhodobější práci s lidskými zdroji, ale nemohou si dovolit mít své vlastní specializované oddělení pro práci s lidskými zdroji a často ani jednoho vlastního specialistu. Využití profesionálních služeb tohoto zaměření na trhu bývá pro ně mnohdy finančně příliš náročné, a tak se stává práce v oblasti lidských zdrojů jejich slabinou.
Projekt HR zahrnuje poradenství v oblasti aplikované psychologie, personalistiky a sociální práce pro firmy i jednotlivce vždy se zřetelem k jejich individuálním potřebám a nárokům i firemní vzdělávání v oblasti lidských zdrojů.
V rámci projektu jsou realizovány následující činnosti: Konzultace zaměřené na individuální psychologicko-personální poradenství - lze uspokojit 660 klientů a 324 firem
Konzultace a supervize poskytované konkrétním zaměstnancům firem a podnikatelům- cca 30 osob měsíčně
Vzdělávací semináře pro zaměstnance a podnikatele - 44 seminářů a 2 velké semináře po 10 měsících
Závěrečný hodnotící "kulatý stůl" pro všechny firmy, které absolvovaly jednodenní seminář
Jednotlivé činnosti jsou detailně popsány v popisu realizace projektu.
Kombinace semináře, konzultací a supervizí zakládá základní předpoklad pro budoucí samostatnou práci v této oblasti uvnitř firmy.