LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003


Zpět


Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií

Číslo projektu 0020
Příjemce Netgenium, s. r. o.
Celková výše finanční podpory 2 997 000

Cílem projektu je rozvoj lidských zdrojů, tedy zaměstnanců žadatele a studentů, zvyšováním své kvalifikace a odborné způsobilosti v oblasti znalostí informačních technologií pro sektor služeb a průmyslu, za účelem rozvoje vlastního potenciálu a počítačové gramotnosti v oblasti návrhů informačních systémů a zavádění systémů řízení procesů v malých a středních podnicích. Při realizaci záměru budou využity myšlenky a postupy výzkumného pracoviště Katedry inženýrské informatiky Stavební fakulty ČVUT, klíčové pro technicky správné modelování a řízení procesů včetně jejich následné optimalizace. Výstupy projektu budou zaměřeny na využití v MSP v otázce optimalizace a zdokonalování informačních, komunikačních, řídících a výrobních postupů, jejichž věcná správnost a universální aplikovatelnost bude ověřena na modelové společnosti ze sektoru MSP a zvláště pak na jejích informačních potřebách.
Další aktivity projektu jsou zaměřeny na pořádání konferencí a seminářů, jejichž posláním je seznámení studentů a široké veřejnosti s dostupnými informačními technologiemi, jejich využitím a přínosy pro řízení procesů v podnicích a dále pak podrobný rozbor technologie NET Genium.
Důraz bude kladen na kvalitu projektu, jež bude zajištěna důslednou kontrolou a evaluací jednotlivých aktivit. Do hodnocení bude rovněž zapojena cílová skupina, jejíž připomínky a názory vytvoří zpětnou vazbu, která je pro úspěšnou realizaci projektu nezbytná.