LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003


Zpět


Systémy managementu efektivněji

Příjemce CC Systems, a.s.
Datum zahájení realizace 01.03.2006
Datum ukončení realizace 31.05.2007
Číslo projektu 0171
Celková výše finanční podpory 8 137 392 Kč

Projekt je zaměřen na implementaci systémů managementu do malých a středních firem, a to v celé škále služeb souvisejících s implementací těchto systémů - od poradenství až po vzdělávání zaměstnanců, přičemž hlavní důraz je kladen na část vzdělávání. V tomto projektu bude poprvé uveden do praxe nový vzdělávací program pro zaměstnance pracující v systémech managementu - zejména v systémech řízení jakosti, v environmentálních systémech řízení a v systémech bezpečnosti a ochrany zdraví, ať už certifikovaných či nikoli.
V rámci projektu vznikne poradenské a vzdělávací středisko CC Management (ne jako samostatný subjekt, ale v rámci organizační struktury žadatele), disponující uvedeným know-how a odborníky z akademické i komerční sféry.
Klient bude mít možnost nadefinovat si rozsah služeb, o které bude mít zájem, a to podle toho, v jakém stádiu implementace systémů managementu se firma nachází - předpokládáme celou škálu vstupních podmínek - od firem, kde žádný systém zatím neexistuje až po firmy, které jsou certifikované a funkčnost jejich systémů je prokazována audity. Klienti v projektu dostanou nejenom odborné služby související se zahájením prací na implementaci systémů, ale unikátní vzdělávací a tréninkový program udělá odborníky z nich samotných tak, aby dovedli nově vzniklý systém profesionálně udržovat s minimální externí pomocí. Součástí služeb je i příprava na certifikaci, a to jak systému, tak personálu, a následné konzultační služby prostřednictvím on-line poradny CC Managementu.
Klient projektu by tak měl mít možnost využít veškeré dostupné relevantní zdroje tak, aby implementací systému managementu významně posílil svou konkurenceschopnost na českém i mezinárodním trhu.