LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003


Zpět


Rozvojem kompetencí zaměstnanců Dalkie Česká republika ke kvalitnějším službám zákazníkům v oblasti dodávek tepla a elektřiny a tím také k větší ochraně životního prostředí

Příjemce Dalkia Česká republika, a.s.
Datum zahájení realizace 1.12.2006
Datum ukončení realizace 31.8.2008
Číslo projektu 0141
Celková výše finanční podpory 8 238 045 Kč

Hlavním cílem projektu je zvýšení kvalifikace zaměstnanců skupiny Dalkia v ČR tak, aby se posílila jejich pozice na konkurenčním trhu - důraz je kladen zejména na růst produktivity práce, efektivity výrobních a distribučních činností a současně zvýšení flexibility zaměstnanců, která umožní pružně reagovat na nové příležitosti na trhu. Dílčími cíli projektu, které umožní dosažení hlavního cíle jsou:

  1. zvýšení odborné způsobilosti zaměstnanců s ohledem na změny stávajících tržních, ekonomických a technologických podmínek - celkem bude proškoleno 655 zaměstnanců žadatele a partnerů.
  2. rozvoj kvalifikace zaměstnanců v souvislosti s realizací a obnovou investic do výrobních a distribučních zařízení s důrazem na max. efektivitu a ochranu ŽP při výrobě a distribuci energií;
  3. vytvoření standardu v oblasti přípravy a rozvoje lidských zdrojů
  4. zvýšení účinnosti a efektivnosti firemních procesu, zejména prostřednictvím zavádění moderních způsobů řízení
K naplnění těchto cílů zrealizuje společnost komplexní program vzdělávání zaměstnanců zahrnující osm vzdělávacích programů pro celkem 655 účastníků. Tento projekt je plně v souladu s požadavky Strategie rozvoje firmy a reaguje na potřeby společnosti v oblasti rozvoje lidských zdrojů.
Celkové náklady projektu dosahují částky 12 525 145,- Kč, přičemž žadatel žádá o poskytnutí veřejné podpory na vzdělávání zaměstnanců (Rozhodnutí ÚOHS č.j. VP/S 81/04 - 160) ve výši 4 287 100,-. Kč.