LIDÉ JSOU NAŠE NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ ISO 9001:2000   ISO 10006:2003

Zpět

Workshopy konané v roce 2005

Téma: Kontextová analýza
Datum konání:11.10.2005
Program:Říjnový interní workshop byl zaměřen na postup prací na kontextové analýze, zejména na stanovení časového harmonogramu a prezentaci dílčích výstupů jednotlivých částí kontextové analýzy.

 

Téma: Aktualizace Ročenky konkurenceschopnosti České republiky
Datum konání: 6.9.2005
Program:Zářijový interní workshop se zabýval prezentací ukazatelů týkajících se lidských zdrojů, u kterých došlo k aktualizaci na základě zveřejnění nových dat. Byl stanoven časový harmonogram dopracování závěrů.

 

Téma: Ročenka konkurenceschopnosti České republiky
Datum konání: 28.6.2005
Program:Společný workshop s CES VŠEM se konal za účasti přizvaných expertů mimo pracoviště CVKS. Byl prezentován a diskutován working paper M. Hájka "Ekonomický růst a souhrnná produktivita faktorů v České republice" a jednotlivé části Ročenky.

 

Téma: Ukazatele kvality lidských zdrojů
Datum konání: 12.4.2005
Program:Interní workshop se zabýval propojením komponenty kvalita lidských zdrojů na ostatní komponenty CVKS, byly diskutovány jednotlivé varianty sooboru ukazatelů vystihujících jednotlivé oblasti kvality lidských zdrojů s ohledem na jejich dostupnost.

 

Téma: Komponenta kvalita lidských zdrojů
Datum konání:16.2.2005
Program:První interní workshop byl zaměřen na procedurální otázky spojené s fungováním CVKS a na obsahové rozpracování komponenty NOZV.